glass factory in china,china glass factory, Metro Jars,glass jar with lid

How to Use Reed Diffuser

Post date: 2014-03-17 18:05 Author: count: font: big medium Small

How to Use a Reed Diffuser

1. What is Reed Diffuser, rattan diffuser, oil scent diffuser, fragrance diffuser?
Answer: Reed Diffuser, rattan diffuser, oil scent diffuser, fragrance diffuser is something can make your home ,room ,office or somewhere fresh and with good smell.

2. What are the material of Reed Diffuser, rattan diffuser, oil scent diffuser, fragrance diffuser ?
Answer : Usually it contents : a glass container like glass bottle ,ceramic bottle etc , fulfill the fragrance oil inside of the container , and put the rattan in ,so that the rattan can help the fragrance smell stronger .

3. Does the diffuser bottle can design pattern ? what is the bottle specification ?

Answer: Yes ,the bottles glass can design with silkscreened pattern or painting ,bronzing etc.

4. Do they go with any caps when shipping to us?what is the cap looks like ?

Answer: Yes, they do , the Caps usually are: plastic plunger, aluminum cap, wooden cap, glass cap .

5. Usually how much is the volume ?
Answer: Volume: 50ml/100ml/150ml/200ml//300ml/500ml, depends.

6. How long does the fragrance can last ?

Answer: various fragrance oils are optional customization, lasting at least 1 month

7. What about the packing when shipping ?
Answer : Packaging: each bottle 100ml with 6pcs/8pcs reeds, 12PCS/inner box, 48pcs/ctn; 56pcs/ctn

Box: Carton box, PVC box, color box, bamboo box pack etc. Can custom box according to your design

Reed: bamboo or rattan sticks with types of natural, bleached, dyed of types and styles of straight, curly, decorated with wood balls or flowers etc.

8. what are the advantages of a Reed Diffuser

Answer:
* Very popular in anyway ,home ,office, room, bar ,restaurant etc..

* enhances the aesthetics of any room environment

* releases a refreshing fragrance for months at a time

9. How to Use a Reed Diffuser

Step 1: Remove the sticks that were originally placed in the bottle to absorb the essential oils.

Steps 2-4: Flip sticks so that the “dry” side of the sticks is now closest to the bottle and the saturated end is in the air.

Step 5: Place unsaturated (dry) end of the sticks into the bottle and then let your reed diffuser naturally permeate your space. Your reed diffuser will continue to evaporate into the air, creating a subtle and luxurious scent. To refresh the reed diffuser fragrance, simply repeat the above steps

how to use reed diffuser

how to use reed diffuser

Request for more information

Your name *

Your email * (we promise this is absolutely confidential)

Your website