glass factory in china,china glass factory, Metro Jars,glass jar with lid

Mit galvanizált üveg

Post date: 2013-11-16 23:25 Author: count: font: big medium Small

Mit galvanizált üveg
Kulcsszavak : galvanizáló üveg , bevonatos üveg , ami galvanizált üveg
Címkék: galvanizáló üveg , bevonatos üveg , ami galvanizált üveg
Search Útmutató : Galvanizálás üveg , bevonatos üveg , ami galvanizált üveg

Mit galvanizált üveg

Bevonat üveg ami bevonatos üveg

Bevonatos üveg ( üveg borítás ) áttekintése

Bevonat ( bevonata üveg) van bevonva egy vagy több réteg üveg megjelenése fém , ötvözet vagy egy fém összetett vékony film , optikai üveg adnak módon változtatni , hogy megfeleljen egy adott alkalmazás üveg termékek .

Bevonatos üveg ( üveg borítás ) besorolás

Bevonatos üveg ( üveg borítás ) az eltérő jellege termékeket lehet osztani a következő kategóriákban: hővisszaverő üveg , alacsony emissziós üveg ( Low- E) , vezetőképes film üveg.

1 hővisszaverő üveg jellemzően bevont üveg felületi réteg vagy rétegek , például króm, titán, vagy rozsdamentes acél és egyéb fém vagy egy vegyület ezek alkotnak egy vékony filmet , a termék az a különböző élénk színek és gyönyörű minták , a termék gazdagabb szépség, minőségű nemes és nagylelkű . Adott egy megfelelő látható fényt az infravörös transzmittancia sugarak nagyobb visszaverő van egy nagyobb UV abszorpciós sebesség is ismert, mint napvédő üveg, és az üveg használt épület falak.

(2) alacsony emissziós üveg ( Low- E)

Van egy többrétegű bevonat az üveg felületén az ezüst , réz vagy ón- vegyületek, mint például a fém – vagy vékony film kialakulását , a termék a magas látható fényáteresztés , az infravörös visszaverő magas , egy jó hőszigetelés használt építési és autók, hajók és egyéb közlekedési dolgokat , mert a film erőssége gyenge, általában üreges üveg.

3 vezető film üveg

Van bevonva az üveg felületén egy vezetőképes film, mint például indium-ón -oxid , lehet használni az üveg fűtésére , kiolvasztás , páramentesítés és LCD képernyőhöz megtestesült.
Kulcsszavak : galvanizáló üveg , bevonatos üveg , ami galvanizált üveg
Címkék: galvanizáló üveg , bevonatos üveg , ami galvanizált üveg
Keresési javaslatok: Galvanizálás üveg , bevonatos üveg , ami galvanizált üveg

Request for more information

Your name *

Your email * (we promise this is absolutely confidential)

Your website