glass factory in china,china glass factory, Metro Jars,glass jar with lid

Vad elektropläteras glas

Post date: 2013-11-16 23:29 Author: count: font: big medium Small

Vad elektropläteras glas
Nyckelord : galvanisering glas , belagda glas , vad elektropläteras glas
Tags : galvanisering glas , belagda glas , vad elektropläteras glas
Sök riktlinjer : Elektrolytisk glas , belagda glas , vad elektropläteras glas

Vad elektropläteras glas

Bordläggningen glas som är belagt glas

Belagt glas ( plätering glas ) Översikt

Beläggning ( plätering glas ) är belagt på ett eller flera skikt av glas utseende metall , en legering eller en metallförening tunn film , optiskt glas ger sätt att förändras för att möta en särskild tillämpning av glasprodukter .

Belagt glas ( plätering glas ) Klassificering

Belagt glas ( plätering glas ) enligt de olika typ av produkter kan delas in i följande kategorier : värmereflekterande glas, låg emissivitet glas ( Low – E ) , ledande film glas .

Ett värme – reflekterande glas typiskt är belagt på en glasyta eller flera skikt , såsom krom , titan eller rostfritt stål och annan metall eller en förening därav till bildning av en tunn film , presenterar produkten en mängd av ljusa färger och vackra mönster , produkten rikare skönhet, grade ädla och generösa . Givet en motsvarande synlig Ijustransmittans av de infraröda strålar har en högre reflexionsförmåga har en högre UV- absorption också är känd som solskyddsglas , och glas som används för att bygga väggar.

( 2 ) låg emissivitet glas ( Low- E )

Är en flerskiktsbeläggning på glasytan av silver, koppar , eller tennföreningar såsom metall eller tunn – filmbildning , produkten av en hög transmittans av synligt ljus , har den infraröda en hög reflektionsförmåga, en god värmeisolering i , som används för konstruktion och bilar , fartyg och andra transportmedel grejer , eftersom filmen styrkan är dålig , oftast gjort av ihåligt glas .

3 ledande film glas

Belägges på glasytan en ledande film , såsom indiumtennoxid , kan användas för uppvärmning av glas, avfrostning, avimning och för LCD skärm uttryckta.
Nyckelord : galvanisering glas , belagda glas , vad elektropläteras glas
Tags : galvanisering glas , belagda glas , vad elektropläteras glas
Sökförslag : Elektrolytisk glas , belagda glas , vad elektropläteras glas

Request for more information

Your name *

Your email * (we promise this is absolutely confidential)

Your website